PROGRAMMA REGIOSPEL ‘ALICE IN JUNGLELAND’ 

Belangrijke informatie: 

Datum: zaterdag 21 april 2018 

Tijden: 13:00 – 15:30 uur, 

Locatie: Sijtwendepark, Voorburg,

Let op is een locaties waar welpen met de auto afgezet kunnen worden en een locatie waar welpen per fiets aankomen. Zie plattegrond. 

Thema: Alice in jungleland 

Spelopzet: Twee afzonderlijke doordraaispelen met eindopdracht. 

Deelnemers: 

Damherten, Dorus Rijkers, Hubertus Brandaan middag, Jaguars, Orion, RMWG, Satoko-Kitahara, SMHG, Van Weerden Poelman. Met uitzondering van de Damherten waren alle deelnemende groepen aanwezig op de spelraad van 6 maart waar dit programma is opgesteld. 

Thema: 

De welpen ontmoeten Alice. Zij is in het jungleland terechtgekomen maar wil weer terug naar haar eigen wonderland. Als Shere Khan en Jacala haar de weg uit de jungle willen wijzen, wijzen ze allebei een andere kant op. Aangezien deze twee jungledieren het niet eens kunnen worden, vraagt Alice de welpen om de andere dieren uit de jungle te raadplegen. De welpen gaan er zes langs en krijgen van ieder dier een stukje van de route die Alice kan volgen om uit jungleland te geraken.

 Tijdsschema: 

Tijdig: Aankomst leiding, opbouw posten 

12:45 Aankomst welpen, als een speltak compleet is, gaan ze naar ‘V’. 

13:00 Openen en uitleg activiteit 

13:15 Start doordraaispel 

14:15 Limonade op elke post 

15:20 Einde doordraaispel, maken puzzel, groepsfoto en afsluiten 

15:30 Vertrek welpen en opruimen leiding 

 

Sytwendepark met indeling speelvelden

Locatie afzetten welpen per auto ingang park ter hoogte Peilnagel 10, 2272 WR Voorburg.Locatie welpen per fiets ingang park langs Rodelaan en de clubhuizen Orion en SMHG.