Regio Vlietstreek is het samenwerkingsverband tussen scoutinggroepen in Leidschendam - Voorburg, Rijswijk en Den Haag.

De regio zorgt voor de ondersteuning en voor de contacten tussen de groepen. De belangrijkste taken zijn de organisatie van deskundigheids--bevordering en groep overstijgende activiteiten binnen de regio. De regio participeert namens de groepen in landelijke overleggen.

De regio neemt momenteel deel aan de pilot regio-ontwikkeling. De uitkomsten van het onderzoek zullen gebruikt worden om een nieuwe vorm en invulling aan de regio te geven. Momenteel zijn er vele vacatures te vervullen, zie onder bestuur. Ik wil je graag informeren over interessante functies in onze regio.

Henk Kronenberg