Het regiobestuur draagt zorg voor het voorbereiden en uitvoeren van het beleid in de regio, representatie van de regio en voert de regio-administratie. Het bestuur zorgt dat de teams Spel en Programma en Deskundigheidsbevordering hun taken kunnen uitvoeren. Een van de leden van het bestuur is de vertegenwoordiger in de landelijke raad. Het regiobestuur is als volgt samengesteld:

Vice-voorzitter &
Coördinator Spel en Programma

vacature

Mirjam van der Gaauw
Maaike van Leeuwen

Lid landelijke raad Evelien Beguin
Plv. lid landelijke raad Bas Kuenen

Coördinator SA/
deskundigheidsbevordering

vacature

Vacature: Secretaris Regiobestuur

Vacature: Coördinator Deskundigheidsbevordering

Vacature: Praktijkcoaches

Vacature: trainers en instructeurs

Vacatures: leden Regionale Spel en Programmateams - Bevers/Welpen/Scouts/Explorers