Voor de wandelaars op zaterdag en zondag 8 en 9 april de Duinenmars. 

Op dinsdag 11 april komt een delegatie van Scouting Nederland op bezoek. Ze komen zich op de hoogte stellen van de ontwikkelingen bij onze regio en de behoefte peilen welke ondersteuning de regio van de landelijke scouting organisatie verwacht. Namens SN zijn aanwezig Philip Komen (bestuurslid) en Roel Ossewold (LSC), coördinator groei.
Datum: dinsdag 11 april; Tijd: 19:30 – 21:30 uur. 
Locatie: clubhuis Van Weerden Poelman, ILSY-plantsoen 9, 2497 GA Den Haag (Ypenburg). 
 
In het weekend van 21 t/m 23 april zijn de RSW Regionale Scoutingwedstrijden en daarin opgenomen alleen op zaterdag 22 april een regionaal scouts-evenement in het Bieslandse Bos. 

Op 10 mei is er weer een praktijkbegeleidersbijeenkomst. Samen met de praktijkbegeleiders uit de regio’s Vlietstreek, Den Haag en Westland. Ook deze keer weer in Scoutscentrum De Eendenkooi in Den Haag (Marie Heinenweg 6 (Zuiderpark, bij de manege), Den Haag. We starten om 19.30 uur. Deze keer zijn er ook vertegenwoordigers van het trainingsteam erbij, dus we gaan het in ieder geval hebben over het trainingsaanbod voor het seizoen 2017-2018 en over de ervaringen met Spelkwaliteit. 

Op zaterdagmiddag 13 mei is van 13:00 tot 15:00 uur het regiowelpenspel in het Elsenburgerbos te Rijswijk. 


Op zondag 21 mei is een SOL training in one regio georganiseerd bij de Weerden Poelmangroep  in Den Haag. Zie adres hierboven. De training begint om 10.45 en duurt tot 16:00. Vanaf half 11 staat de koffie klaar. Tijdens de training maak je oefeningen op de laptop die je zelf moet meenemen. Er zijn geen kosten verbonden aan de training. De training staat open voor alle gebruikers van SOL en voor iedereen die zich daar in wil verdiepen. Er zijn oa. trainingen voor Ledenadministratie, evenementen en ook een training Joomla. Inschrijven kan via de volgende link na eerst in SOL te zijn ingelogd.  https://sol.scouting.nl/?task=as_registration&action=add&frm_id=16687 

Op maandag 22 mei is de Regioraad bij de Orion, Veurselaan 13, 2272 AP Voorburg, van 20:00 tot ca 20:30, daarna verzorgt het SA-team een PUBquiz in Pub sfeer. Vergaderstukken volgen binnenkort.