Het regiobestuur draagt zorg voor het voorbereiden en uitvoeren van het beleid in de regio, representatie van de regio en voert de regio-administratie. Het bestuur zorgt dat de teams Spel en Programma en Deskundigheidsbevordering hun taken kunnen uitvoeren. Een van de leden van het bestuur is de vertegenwoordiger in de landelijke raad.

Op dit moment draait de regio deels op een interim-bestuur, dit is als volgt samengesteld:

Voorzitter Michiel Auerbach
(vacature)

Vice-voorzitter &
Coördinator Spel en Programma

vacature

Mirjam van der Gaauw
Maaike van Leeuwen
(vacature)

Paul Pieters
(vacature miv 2021)

Lid landelijke raad Evelien Beguin
Plv. lid landelijke raad Bas Kuenen

Coördinator SA/
deskundigheidsbevordering

vacature

Wij vragen al onze vrijwilligers een geldig VOG te overleggen volgens de richtlijnen van Scouting Nederland.
Via de regio kan zo'n VOG gratis aangevraagd worden.

Vacature: Secretaris Regiobestuur

Vacature: Coördinator Deskundigheidsbevordering

Vacature: Praktijkcoaches

Vacature: trainers en instructeurs